M + C Saatchi

Aesthetic

Kostow Greenwood sought a young, fresh, and forward thinking feel for the spinoff agency M + C Saatchi to distinguish it from its more corporate parent company, the international giant Saatchi and Saatchi. We placed great emphasis on designing a completely open workspace with a variety of shared common areas to encourage collaboration.

Statistics

  • 150,000 square feet
  • $48 million
  • Theater with renovated house and balcony
  • 250-voice choir platform
  • Audio and video recording capabilities in theater and rehearsal space
  • Refurbished interior ornamentation and decoration

Function

We integrated new mechanical and electrical systems into the badly neglected historic interior and added theatrical lighting systems and audio/video production capabilities into the fabric of the existing building.